Behandlingar

FOTVÅRD

Medicinsk Fotvård – 600 k50min
Medicinsk Fotvård innebär en genomgång av fotens helhet. Denna avkopplande behandling startar med ett skönt fotbad, därefter nagelklippning, borttagning av eventuella förhårdnader, liktornar, nageltrång samt behandling av eventuella vårtor. Vi ger även råd och tips om inlägg, fotgymnastik m.m. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Medicinsk Fotvård Lyx – 850 kr 90 min
Denna behandling startar med ett skönt fotbad,  därefter en skön peeling med saltscrub. Fötterna packas  sedan in i varma handukar. Efter denna avkopplande start  formar vi naglar, tar bort eventuella förhårdnader, liktornar, nageltrång samt behandling av eventuella vårtor. Du får även tips om hur du bäst tar hand om dina fötter.  Behandlingen avslutas med en skön underbens- och fotmassage.

Fotvård Friskvård- 750kr 50min 

Avdragsgill fotvård (gäller även via epassi & Actiway)

Fotvård special – 350 kr 30min
Behandling av ett specifikt problem som nageltrång/liktornar/nagelsvamp eller endast klipp av naglar.

Tips!
Du kan välja att göra ett tillval till din fotbehandling  för att få en extra lyxig behandling!

Tillval i behandling: 
 (Gäller endast i kombination med Medicinsk Fotvård)
Lackning 15 min   50 kr 
Gelcolor 15 min  250 kr

Paraffininpackning
 – 190 kr
 Det är en skön, djup fuktgivande behandling. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och trötta fötter och för att lindra smärta vid ledbesvär. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenom-strömningen och huden blir mjuk och sammetslen. Har även en otroligt avslappnande effekt. Paraffinbehandling rekommenderas inte om man har sår, utslag eller eksem.

Gelcolor– 395 kr  45 min Behandlingen har fokus på tånaglarna. Mjukgörande fotbad, nagelklippning och putsning. Därefter OPI Gelcolor till tånaglarna, en lackning som håller minst 3-4 veckor.

Vårtbehandling – 175 kr
DROP IN – 150 kr – Tisdagar 15.00-18.00

BOKNINGSREGLER

BOKNINGSREGLER

Återbud lämnas senast 24 timmar  innan behandlingstillfället.  Vid utebliven tid eller sen avbokning  debiteras alltid fullpris.

Varför debiterar vi dig om du inte kommer på din bokade behandling?

Detta för att förebygga inkomstbortfall, som kan ske vid sena avbokningar och no shows. Detta är något som de flesta salonger har då detta är våra heltidsjobb. Vi avsätter en tid till er så att ingen annan kan boka den, skulle ni inte dyka upp blir vi utan inkomst för den timmen.