Massage

Svensk Klassisk Massage

15min 200 kr (Axlar & Nacke)
30 min
525 kr
45 min 725 kr  
60 min 825 kr  


En djupgående massage för kroppen som sätter igång cirkulationen och släpper på spänningar. Denna massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning men också behandlande för att avhjälpa och förebygga spänningar och smärta

Naturlig Facelift Ansiktsmassage 45min  
– 695 kr – 
5x45min 2 780:- (ord. pris 3 475:-)

Denna ansiktsmassage ger vid regelbunden behandling en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp.
Man rekommenderar 5 behandlingar, 1 gång i veckan för att se resultat, sedan underhåller man var 6-8 vecka för att upprätthålla resultatet.
Dessutom skänker den djupavslappning och skapar balans i energisystemet vilket bidrar till den allmänna hälsan.
Metoden är en unik kombination av beprövade traditionell japanska och indiska tekniker samt akupressur m.m.

Hot Stone Massage – 795 kr 50 min
En helt underbar behandling där vi använder oss av varma lavastenar och svala marina stenar tillsammans med härlig aromaolja. Denna behandling ger en ökad blod och lymfcirkulation och är mycket djupgående. Samtidigt är den otroligt lugnande och stressreducerande och fyller dig med ny kraft och energi.

Hot ‘n Classic
– 895 kr 60 min
En blandning av klassisk massage och hot stone där används varma lavastenar och svala marina stenar tillsammans med härlig aromaolja. Denna behandling ger en ökad blod och lymfcirkulation och är mycket djupgående.

Ansiktskur 45 min – 695 kr 
Här får du en djuprengöring och peeling, följt av en välgörande ansiktsmask. Under tiden den får verka masseras dina armar och händer. Sedan väljs serum, olja och creme efter din hudtyp, Behandlingen avslutas med en avkopplande ansiktsmassage.

Gravidmassage60 min 825 kr
90 min 995 kr

Ida som är diplomerad gravidmassör kan massera dig i syfte att ge ökat välmående, smärtlindring och avslappning under graviditeten, samt att underlätta inför förlossningen.
Har du foglossning, problem med ischias, samlar din kropp mycket vätska,längtar du efter att få ligga på mage? Eller vill du bara investera i dig själv och ha en lugn och skön stund med djupt avslappnande massage? 
Då är professionell gravidmassage något för dig!
Det går bra att nyttja friskvårdsbidrag till denna behandling. 

Djupgående Muskelbehandling med Radiofrekvens – Vakuum – LED 20-45 min 650:-

Cavital (fd.MagicPot) är en unik djupgående resultatinriktad behandling för dina muskler. Behandlingen tar 20-45min beroende på vad vi behandlar.
RF (radiofrekvens) värmer upp på djupet, vakuum behandlar effektivt din bindväv och gör den följsam, det röda LED-ljuset ökar cirkulationen och startar läkeprocesser på cellnivå. En behandling har samma effekt som ungefär 4 massagebehandlingar
För vem?
– du som har spända stela muskler
– spänd och tajt bindväv
– tränar mycket och har slagg i musklerna

OBS! behandlingen är EJ för dig som har pacemaker eller äter waran eller någon annan blodförtunnande medicin

Ring för bokning, eller maila alice@fotochhalsokliniken.se om du har några frågor.