Massage & Muskelbehandlingar

Svensk Klassisk Massage15min 295 kr (Axlar & Nacke)
30 min 575 kr – 45 min 775 kr – 60 min 875 kr  

En djupgående massage för kroppen som sätter igång cirkulationen och släpper på spänningar. Denna massagebehandling kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning men också behandlande för att avhjälpa och förebygga spänningar och smärta

Ansiktsmassage 45min – 725 kr – 30min 595 kr
Ansiktsmassage ger vid regelbunden behandling en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Man rekommenderar 5 behandlingar, 1 gång i veckan för att se resultat, sedan underhåller man var 6-8 vecka för att upprätthålla resultatet.

Hot Stone Massage – 795 kr 50 min
En helt underbar behandling där vi använder oss av varma lavastenar och svala marina stenar tillsammans med härlig aromaolja. Denna behandling ger en ökad blod och lymfcirkulation och är mycket djupgående. Samtidigt är den otroligt lugnande och stressreducerande och fyller dig med ny kraft och energi.

Hot ‘n Classic
– 995 kr 60 min
En blandning av klassisk massage och hot stone där används varma lavastenar och svala marina stenar tillsammans med härlig aromaolja. Denna behandling ger en ökad blod och lymfcirkulation och är mycket djupgående.

Gravidmassage – 875 kr 60 min – 995 kr 90 min
Ida som är diplomerad gravidmassör kan massera dig i syfte att ge ökat välmående, smärtlindring och avslappning under graviditeten, samt att underlätta inför förlossningen.
Har du foglossning, problem med ischias, samlar din kropp mycket vätska,längtar du efter att få ligga på mage? Eller vill du bara investera i dig själv och ha en lugn och skön stund med djupt avslappnande massage? 
Då är professionell gravidmassage något för dig!
Det går bra att nyttja friskvårdsbidrag till denna behandling.