Fotvård

Medicinsk Fotvård – 600 kr 50min
Medicinsk Fotvård innebär en av fotens helhet. Denna avkopplande behandling startar med ett skönt fotbad, därefter nagelklippning, borttagning av eventuella förhårdnader, liktornar, nageltrång samt behandling av eventuella vårtor. Vi ger även råd och tips om inlägg, fotgymnastik m.m. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Medicinsk Fotvård Lyx – 850 kr 90 min
Denna behandling startar med ett skönt fotbad,  därefter en skön peeling med saltscrub. Fötterna packas  sedan in i varma handdukar. Efter denna avkopplande start  formar vi naglar, tar bort eventuella förhårdnader, liktornar, nageltrång samt behandling av eventuella vårtor. Du får även tips om hur du bäst tar hand om dina fötter.  Behandlingen avslutas med en skön underbens- och fotmassage.

Fotvård Friskvård – 750kr 50min  Avdragsgill fotvård (gäller även via epassi & Actiway)

Fotvård special – 350 kr 30min
Behandling av ett specifikt problem som nageltrång/liktornar/nagelsvamp eller endast klipp av naglar.

Tips!
Du kan välja att göra ett tillval till din fotbehandling  för att få en extra lyxig behandling!

Tillval i behandling:  (Gäller endast i kombination med Medicinsk Fotvård)
Lackning 15 min   50 kr Gelcolor 15 min  250 kr

Paraffininpackning – 190 kr Det är en skön, djup fuktgivande behandling. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och trötta fötter och för att lindra smärta vid ledbesvär. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenom-strömningen och huden blir mjuk och sammetslen. Har även en otroligt avslappnande effekt. Paraffinbehandling rekommenderas inte om man har sår, utslag eller eksem.

Gelcolor– 395 kr  45 min Behandlingen har fokus på tånaglarna. Mjukgörande fotbad, nagelklippning och putsning. Därefter OPI Gelcolor till tånaglarna, en lackning som håller minst 3-4 veckor.

 Vi är fotterapeuter och utbildade inom medicinsk fotvård.
Det betyder att oavsett vilka besvär dina fötter har, får du rätt behandling av oss!