Fotvård

Medicinsk Fotvård –  650 kr 50 min 900 kr 90 min

Medicinsk Fotvård innebär en genomgång av fotens helhet. Denna avkopplande behandling startar med ett skönt fotbad, därefter nagelklippning, borttagning av eventuella förhårdnader, liktornar, nageltrång samt behandling av eventuella vårtor. Vi ger även råd och tips om inlägg, fotgymnastik m.m. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

Vi tar emot remisser från din vårdcentral! Vi har samarbete och tar emot patienter från hela Region Halland, Stenblomman och Capio Husläkarna i Kungsbacka

Fot Delux – 1195 kr 90 min
En avkopplande behandling som startar med ett skönt, varmt fotbad. Under tiden får du en rogivande ansikts- och skalpmassage. Ritualen fortsätter med en fotbehandling, där vi använder en lyxig scrub, klipper och formar naglar samt tar bort förhårdnader. Behandlingen avslutas med en välgörande fot- och handmassage, följt av en skön inpackning i varma handdukar. En skön behandling som fokuserar på välmående och en lugn stund.

Fotvård Friskvård – 810 kr 50 min  Avdragsgill fotvård (gäller även via epassi & Actiway)

Fotvård special – 395 kr 30 min
Behandling av ett specifikt problem som liktornar/nagelsvamp.

Nageltrång – 420 kr ca 30 min Vi tar hand om ditt nageltrång och behandlar det efter behov, samt hjälper nageln så att den kan växa fram utan hinder. Tillval: laser 6 min för att påskynda läkning av nageltrånget 150 kr.

Nagelkorrigering – 450 kr ca 30 min Vid upprepade nageltrång kan man behöva hjälpa nageln att växa rakt. Vi använder podofix för att räta till nageln. Det är smärtfritt och korrigeringen sitter kvar i ett par månader.

Gelcolor– 600 kr  45 min  Behandlingen har fokus på tånaglarna. Mjukgörande fotbad, nagelklippning och putsning. Därefter OPI Gelcolor till tånaglarna, en lackning som håller minst 3-4 veckor.

Tips!
Du kan välja att göra ett tillval till din fotbehandling för att få en extra lyxig behandling!

Tillval i behandling:  (Gäller endast i kombination med Medicinsk Fotvård)

Nagelkorrigering 175 kr/nagel

Lackning 50 kr Gelcolor – 295 kr ca 30 min 

Paraffininpackning – 225 kr  Det är en skön, djup fuktgivande behandling. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och trötta fötter och för att lindra smärta vid ledbesvär. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenom-strömningen och huden blir mjuk och sammetslen. Har även en otroligt avslappnande effekt. Paraffinbehandling rekommenderas inte om man har sår, utslag eller eksem.