Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling

Klassisk Ansiktsbehandling

50 min 895 kr 

En lugnande behandlingen med produkter som anpassas efter din hudtyp. Behandlingen startar med rengöring följt av en peeling och en renande ansiktsmask, under tiden får du skalpmassage. Efter detta får du en skön ansiktsmassage innan vi lägger en vårdande ansiktsmask. Medans masken verkar får du en härlig handmassage.

Behandlingen avslutas med serum och en återfuktande ansiktscreme.

Maria Åkerberg

C-vitaminbehandling

30 minuter 695 kr

En helt fantastisk behandling som ger ett fantastiskt glow. C-vitamin är en av de nyckelingredienser som motverkar tecken på förtidigt hudåldrande.

C-vitamin motverkar/bromsar aktivt de triggerfaktorer som orsakar förändringar i hudens struktur och pigment. Vitamin C kan hjälpa huden att trots belastning, få förbättrad lyster, spänst och skydd.

Maria Åkerberg AHA behandling

40 min 795 kr

Kortare ansiktsbehandling där huden peelas med naturlig mjölksyra. Behandlingen ger många positiva effekter. Huden får fin lyster samtidigt som den stärks och oren hud motverkas. Rengöring, peeling, AHA peeling, ansikstmassage, mask och avslutande serum och creme för din hudtyp.

Total harmoni

75 min 1095 kr

Lämna vardagen för en stund och låt oss ta hand om dig. Denna lyxiga behandlingen startar med att du får skrubba dina händer och sedan doppa dem i paraffin. Fortsätter med en avslappnande klassisk ansiktsbehandling. Du får 3 olika masker för mer långvarigt resultat. När första masken verkar får du en skalpmassage. Efter detta får du en skön ansiktsmassage. När den andra och tredje masken verkar så masserar vi dina armar och händer med väldoftande creme och dina händer packas in i varma handdukar. Behandlingen avslutas med serum och en återfuktande ansiktscreme.

Maria Åkerberg Pure Cell Treatment

60 min 1395 kr

En lyxig behandling för ansikte, hals, dekolletage, händer och underarmar! 

Maria Åkerberg är det enda företaget i världen som erbjuder dessa fantastiska levande stamceller från rosenrot.

Rosenrot har sedan länge använts som kosttillskott för att öka fysisk och mental prestation, motverka stress och trötthet. Den har antiinflammatoriska egenskaper och ett högt innehåll av antioxidanter. Behandlingen innefattar rengöring, peeling och mask. Fokus ligger på en härlig rogivande massage och inslussning av de levande stamcellerna som kan hjälpa huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagenproduktionen, ge den lyster mm.

Ansiktsbehandling med LED ljus

40 min 795 kr

En helt fantastisk ansiktsbehandling. 
Denna behandling börjar med dubbel rengöring, peeling under ånga, ansiktsmassage och sen läggs led-masken. Behandlingen avslutar med serum och creme anpassad efter hudtyp.

LED ansiktsmasken i medicinsk silikon har 66 ljusdioder med rött ljus i kombination med infrarött ljus. Dessa ljuskällor verkar tillsammans för ökad blodcirkulation och ökad kollagenproduktion till ansiktet. Rött ljus har visat sig motverka ärrvävnad och minska ålderstecken. Rött ljus påverkar hudens fibroblaster, bindvävsceller som ansvarar för hudens kollagenproduktion. Proteinet kollagen är viktigt för huden då den hjälper huden att läka.

Friskvård Ansiktskur – Face Cupping

40 minuter 795 kr

Denna behandling kan du använda för ditt friskvårds bidrag och innehåller en kortare rengöring och peeling, fokus ligger på massage i ansiktet, nacken och hårbotten, den innehåller även Face cupping – ansiktskoppning med vaccum. Detta ökar syresättningen och stimulerar cellförnyelse samt produktion av kollagen och elastin i huden. Spänningar i ansiktsmuskler minskar och det lymfatiska systemet stimuleras.

Färg och Form Fransar och bryn

Färg och form fransar eller bryn 25 min 395 kr

Färg och Form fransar och bryn 40 min 495 kr

Tillägg i ansiktsbehandling: Fransar och bryn eller endast bryn 100 kr. Putsning av bryn ingår.