Remisser & Friskvård

Vi är 6 stycken fotterapeuter och utbildade inom medicinsk fotvård. Det betyder att oavsett vilka besvär dina fötter har, får du rätt behandling av oss!

Njut av ett härligt fotbad innan vi klipper och slipar dina naglar fina. Eventuella förhårdnader, liktornar, vårtor och nageltrång behandlas innan vi avslutar med en skön fotmassage. Det går även bra att lägga till en lackning av dina tånaglar för 50:-

Välkomna till den största fotkliniken i Kungsbacka, där vi även tar emot remisser från Region Halland!
Vi tar emot remisser på Medicinsk Fotvård från Vårdcentraler som Åsa, Fjärås, Kungsbacka, Kolla, Onsala och Särö.
Vi har även samarbete och tar patienter från Stenblomman och Capio Husläkarna i Kungsbacka.

Hur har vi tagit ställning till pågående pandemi?
Vi har bland annat genomgått en utbildning via Karolinska Institutet för Covid-19 för att minimera risken för smittspridning i lokalen. Samt har vi satt upp plexiglas framför behandlingsstolen och kassan. Sedan har vi också öppnat upp på söndagar enbart för patienter i riskgruppen, då har vi bara 1 terapeut i tjänst och den övriga verksamheten är helt stängd.
Sedan följer vi som vanligt strikta hygienrutiner och är godkända av Miljö & Hälsa som besöker oss och kollar igenom vår verksamhet.

Friskvård

Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss på både fotvård och massage. Vi är även anslutna till Actiway, Hälsoresurs och e-passi.
Har du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare genom Hälsoresurs kan du beställa klippkort på massage för att använda på alla Hälsoresurs mottagningar. Tjänsten ligger även uppe på våran bokadirek sida. 

Vi är fotterapeuter och utbildade inom medicinsk fotvård.
Det betyder att oavsett vilka besvär dina fötter har, får du rätt behandling av oss!