Infraröd Bastuterapi

Nyhet! Infraröd Bastuterapi

Du ska använda en infrabastu av flera anledningar, men framförallt för att den gör gott för både kropp och själ.

Boosta immunförsvaret – Med en ökad kärntemperatur kommer fler vita blodkroppar vilket ingår i kroppens immunförsvar.

Lindra smärta – lindrar allt från mindre värk och smärta till kroniska smärttillstånd som fibromyalgi, RA och atros.

Reducera stress och få mer energi – Många upplever IR-bastun vara stressreducerande och kan njuta av den inbyggda färgterapin. Många upplever också att endorfinerns ökar och att man får mer energi.

Sänka blodtrycket – värmen utvidgar blodkärl vilket ger en bättre blodcirkulation.

Ge din kropp kärlek – Genom den sköna lindrande värmen.

Påskynda kroppens återhämtning efter fysträning.

Pris 1 gång 195 kr/person
Erbjudande 8- kort 995 kr (ord pris 1395kr)

Vad är IR-bastu?

I en infraröd bastu basta man i behaglig värme, vanligtvis mellan 30-50 grader jämfört med 70-100 grader i en traditionell bastu. Infrastrålarna värmer kroppen direkt, utan att värma upp omgivande luft likt en traditionell bastu. 20% av IR-bastuns energi går åt att värma kabinen, de övriga 80% går at att värma kroppen. En infraröd bastu ger kroppen en behaglig värme utan ansträngning. Den värms upp direkt och drar minimal energi.

En infrabastu kan användas av alla som inte gillar den varma temperaturen i en vanlig bastu eller av många som av andra anledningar inte kan vistas i en traditionell bastu. Infraröda strålar tränger ner i hud och kroppsvävnad, ökar kroppstemperatur och stimulerar både hjärta, lymf- och immunsystem. En IR-bastu har en rad hälsofördelar samtidigt som att det är ett avkopplande sätt att ta kontroll över kropp och själ.

Med våra fullspektrumlampor får du en bra blandning av nära-, mellan- och långvågig strålning. Från den sköna, lindrande och detoxande värmen till den mer djupgående medicinska värmen. Bäst för dig och din kropp.