Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandling

Lerinpackning

90 min 1495 kr

En djupgående värmande helkroppsbehandling som renar och tillför fukt. Mjukar upp musklerna och gör dig härligt välmående! Passar dig som gillar värme och som har trötta muskler och leder.

Efter kroppspeelingen applicerar vi den värmande leran. Under tiden du ligger inpackad i värmande täcke får du ansiktsvård med rengöring, mask samt en skön ansiktsmassage.

Efter inpackningen blir du insmord med en passande olja.

Aromainpackning

90 min 1395 kr

Behandling startar med en lyxig peeling som avlägsnar torr hud och förbereder huden för inpackningen. Därefter får kroppen en mjuk, lugn massage med olja som anpassas efter dina behov. Av valet av olja så kan behandlingen bli avslappnande, uppiggande eller utrensande. Du kan också välja en neutral olja. Under tiden du ligger inpackad i värmande täcke får du ansiktsvård med rengöring, mask samt en skön ansiktsmassage.

Energikur

50 min 925 kr

En uppiggande och värmande behandling för rygg, nacke och fötter. Behandlingen startar med en klassisk ryggmassage med värmande chiliolja. Efter en nack- och dekolletagemassage avslutas behandlingen med en lång och mjukgörande fotmassage.

Body scrub

30 min 650 kr

En härlig och välgörande behandling med salt scrub som peelar bort torr hud och sätter fart på cirkulationen. Den innehåller en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska oljor och eteriska oljor som ger en uppfriskande doft. Saltkornen peelar effektivt huden som blir mjuk och len. Därefter smörjs huden in med en näringsrik kroppskräm eller olja som gör din kropp sammetslen.

 

 

En fantastisk behandling för hela kroppen