Kroppsbehandlingar – startdatum 1 nov 2021

Body scrub 30 min – 650 kr

En härlig och välgörande behandling med saltskrubb som peelar bort torr hud och sätter fart på cirkulationen. Den innehåller en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabilska oljor och eteriska oljor som ger en uppfriskande doft. Saltkornen peelar effektivt huden som blir mjuk och len. Därefter smörjs huden in med en näringsrik kroppscreme eller olja som gör din hud sammetslen.

Aromainpackning 90 min – 1395 kr

Behandlingen startar med en lyxig saltpeeling som avlägsnar torr hud och förbereder huden för inpackningen. Därefter får kroppen en mjuk, lugn massage med olja som anpassas efter dina behov. Av valet efter olja så kan behandlingen blir avslappnande, uppiggande eller utrensande.  Du kan också välja en neutral olja. Under tiden som du ligger inpackad i värmande täcke får du ansiktsvård med rengöring, mask samt en skön ansiktsmassage.

Energikur 50 min – 925 kr

En uppiggande och värmande behandling för rygg, nacke och fötter. Behandlingen startar med en klassisk ryggmassage med värmande chiliolja. Efter en nack- och dekolltagemassage avslutas behandlingen med en lång och mjukgörande fotmassage.

Lerinpackning 90 min – 1495 kr

En djupgående värmande helkroppsbehandling som renar och tillför fukt. Mjukar upp musklerna och för dig härligt välmående! Passar dig som gillar värme och som har trötta muskler och leder. Efter kroppspeelingen applicerar vi den värmande leran. Under tiden som du ligger inpackad i värmande täcker får du ansiktsvård med rengöring, mask samt en skön ansiktsmassage. Efter inpackningen blir du insmord med en passande olja.

Alg & Lerkur 90 min – 1495 kr

En näringsrik och stärkande kroppsinpackning med Spirulina och Vit lera. Efter den härliga kroppspeelingen applicerar vi algerna. Under tiden du ligger inpackad i värmande täcker får du ansiktsvård med rengöring, mask samt en skön ansiktsmassage. Efter inpackningen blir du insmord med en passande olja.